Şarkıcı Derya Uluğ’dan ilginç kostüm! Bakan bir daha baktı

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, bir çekim için seçtiği ilginç bir kostümle dikkat çekiyor. Son dönemde moda olan külot modasına uyan Uluğ, çiçek desenli kıyafetiyle bir bakanın bile dikkatini çekti. Sosyal medyada da konuşulan Uluğ'un tarzıyla ilgili açıklaması ise takipçileri arasında büyük ilgi uyandırdı. #DeryaUluğ #PopMüzik #Moda

sarkici derya ulug d
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde magazin haberleri ile adından sıkça söz ettiren pop müziğinin sevilen ismi Derya Uluğ, mükemmel şarkılarıyla hafızalarımıza kazınıyor. Şimdi ise bir çekim için özel bir kostüm seçimiyle gündemde. Popçu, son zamanlarda dünyada da popüler olan külot modasına uyarlanmış bir kıyafetle herkesin dikkatini çekti.

sarkici derya ulug d 1

Derya Uluğ’un giydiği çiçek desenli kıyafet, bir bakanın bile dikkatini çekti. Öyle ki bir bakan, Uluğ’un kostümüne tekrar tekrar baktı. Sosyal medyada da üzerindeki kıyafetiyle ilgili birçok yorum yapıldı. Bazıları, “Altına bir şey giymemiş sanmıştım” şeklinde yorum yaparken, bazıları ise Uluğ’un giysisini bir hediye paketine benzetti.

sarkici derya uluğ d 2

Ünlü şarkıcının tarzıyla adından söz ettirmesiyle ilgili Uluğ, “Nazara inanır mısınız?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Kolay göze gelirim ama o durumdan kurtulmak için kendimi hemen motive ederim. Dualara sığınırım ve bence bizi dualar kuruyor.” yanıtını vermişti. Uluğ’un bu samimi cevabı da takipçileri arasında büyük ilgi uyandırdı.

Şarkıcı Derya Uluğ’dan ilginç kostüm! Bakan bir daha baktı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!