Tom Cruise’nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

Kızı Suri Cruise ile bir dekadan fazla süre görüşmeyen ünlü aktör Tom Cruise, genç kızın 18 yaşını kutladığı bir sırada hala hayatında olmayışıyla gündemde. Suri ile babası arasındaki bu kopukluk konusu, birçok hayranın merak ettiği bir konu olarak kalmaya devam ediyor. #TomCruise #SuriCruise #CelebrityNews

tom cruise nin 10 yi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinema sektörünün saygın figürlerinden, Mission Impossible, Top Gun, Jack Reacher serileri ile hatırlanan Tom Cruise‘un on yıldır irtibat kurmadığı kızı Suri Cruise, genç kız olmuş ve 18 yaşını kutlamış. Gizli bir yaşam süren genç kız, geçen gün New York City’de objektiflere takıldı.

2006 yılında kısa bir süre iş arkadaşı Katie Holmes ile bir evlilik gerçekleştiren Tom Cruise, bu süre zarfında Suri ismini verdiği bir kız sahibi olmuştu. Nikahı bir müddet yürüten çift, 2012’de yollarını ayırdı. Annesi Suri’nin başını okşarken, babası yıllar boyu görüşmedi.

Doğum gününü bir dostuyla kutlayan ve annesinin gençliğine benzerliği ile göz dolduran Suri, 18 yaşında reşit olmuştur. Babasıyla hiçbir iletişim içinde olmayan Suri’nin, babasınıyalnızca tel örgüler ardından görebilecek bir belirsizlik içinde olduğu belirtiliyor.

Suri’ye yakın bir kaynak Daily Mail’e, “Tom, kızı Suri için adeta var olmayan biri. Suri, 18 yaşına rağmen babasıyla hiçbir iletişim kurmayacak. Katie ve Suri’nin dünyasında Tom diye biri yok. Suri, bir ebeveyni olduğunu ve o kişinin annesi olduğunu biliyor.” diye ifade etmiştir.

Tom Cruise’nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!