Alper Gezeravcı evli mi? Astronot Gezeravcı kaç yaşında, nereli?

Alper Gezeravcı'nın evlilik durumu ve kişisel bilgileri gündemde. Türkiye'nin tanınmış astronotlarından olan Gezeravcı'nın yaşamına dair detaylar, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu gibi bilgiler merak konusu oldu. #alpergezeravcı #ilkpilot #astronot

alper gezer avci kim
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alper Gezeravcı’nın evlilik durumu ve kişisel bilgileri gündemde. Türkiye’nin tanınmış astronotlarından olan Gezeravcı’nın yaşadığı evlilik durumu ve kişisel bilgileri merak ediliyor. Bu ve benzeri soruların yanıtlarını öğrenmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Alper Gezeravcı evli mi? Astronot Gezeravcı kaç yaşında, nereli?

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’yı taşıyan uçak Esenboğa Havalimanı’na indi. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda ilk uzay misyonunu başarıyla tamamlayan ve uçaktan elinde Türk bayraklarıyla inen Gezeravcı’nın evlilik durumu merak ediliyor. Peki, Alper Gezeravcı evli mi? Astronot Gezeravcı kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde…

alper gezer avci

Alper Gezer Avcı kimdir?

Alper Gezeravcı, 2 Aralık 1979 yılında Mersin’de doğdu. Türk askeri pilottur ve Türkiye’nin ilk astronot adayıdır. Uzaya çıkacak ilk Türk astronot olması planlanmaktadır. Atanması Nisan 2023 sonlarında Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Gezeravcı, 2023 yılının son çeyreği için planlanan SpaceX Axiom Space-3 misyonu kapsamında uzayda 14 gün geçirecek. Türk Hava Kuvvetleri’nde 21 yıllık tecrübeye sahip F-16 pilotudur.

Alper Gezer Avcı evli mi?

Alper Gezeravcı evli değildir.

Alper Gezeravcı evli mi? Astronot Gezeravcı kaç yaşında, nereli?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!