Bir anda kaybolması söylentileri beraberinde getirmişti! Kate Middleton ortaya çıktı

Kate Middleton, ölüm iddiaları ve diğer söylentilerle çalkalanan dedikoduların ardından, alışveriş turunda iyi ve mutlu görünerek kendinden haber vermiştir. #KateMiddleton #İngilizKraliyetAilesi #Dedikodular

bir anda kaybolmasi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberler, İngiliz Kraliyet Ailesi’nden “önemli bir açıklama” geleceği yönündeydi. Neredeyse hiçbir açıklamada bulunmayan Prenses Kate Middleton hakkında ölüm söylentileri bile çıkmıştı. Ancak, kamuoyunu dalgalanmaya neden olan bu iddiaların ardından Prenses Kate’den haber var. İngiliz gazetesi The Sun’a göre Galler Prensesi Kate Middleton, Prens William ile birlikte cumartesi gününü yerel alışveriş merkezinde geçirdi.

Bir görgü tanığı, ünlü çifti görünce neye uğradığını şaşırdı ve Kate’in Prens William ile keyifli bir alışveriş turunda olduğunu ve iyi hissettiğini belirtti. Fotoğraf çekilmesine izin verilmediği için çiftin o anda bir görüntüleri yayınlanamadı.

Middleton, 17 Ocak’ta karın bölgesinden geçirdiği bir ameliyat sonrası bir süre boyunca ortalıkta görünmemişti. Kaos dolu bu geçişi ile ilgili birçok farklı varsayım yapılmaktaydı, birçok uluslararası kaynak Prenses’in sağlık sorunları olduğunu da öne sürüyordu. Hatta ölüm iddiaları bile dillendiriliyordu.

Bu dönemde, ayrıca Prens ve Prenses’in boşandığı, sağlık durumunun kamuoyuna açıklananın çok ötesinde olduğuna dair iddialar bile sosyal medyayı enine boyuna sarıyordu.

Bu döngüyü sonlandırma çabalarıyla, anneler günü için Kensington Sarayı’nın sosyal medya hesaplarından, Prenses Kate ve 3 çocuğunun yer aldığı bir fotoğraf paylaşıldı.

Ancak bu hamlenin ardından, sosyal medya kullanıcıları çocukların kıyafetlerindeki ve başka detaylarındaki tutarsızlıklara işaret ederek, fotoğrafın manipüle edildiğini iddia ettiler.

Kensington Sarayı, konuyla ilgili, Prenses Kate’in fotoğrafçılığa olan ilgisini açıklayan bir açıklama ile karşılık verdi. Kasırgaların merkezindeki Prenses, fotoğrafın Photoshop’dan geçtiği iddialarına karşı “Birçok amatör fotoğrafçı gibi, fotoğrafları düzenleme sürecinde de deneyim kazanıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karmaşa için özür dilerim.” şeklinde bir açıklama getirdi.

Bir anda kaybolması söylentileri beraberinde getirmişti! Kate Middleton ortaya çıktı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!