Esra Bilgiç’in memleketini duyanlar şaşkınlık geçiriyor! Ünlü oyuncu bakın nereliymiş…

Hayranlarını ekrana kilitleyen oyuncu Esra Bilgiç'in memleketi merak konusu oldu. Oyuncunun Ankara'da doğduğu öğrenildi. #EsraBilgiç #Oyuncu #Ankara

esra bilgic in memle
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç‘in çekiciliği ve güzelliğiyle herkesi büyülüyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Bilgiç, Instagram’daki paylaşımlarından dolayı adını her daim konuşulabilir kılmayı başarıyor.

Esra Bilgiç

2017 yılında futbolcu Gökhan Töre ile dünya evine giren Esra Bilgiç, 2019’da bu ilişkiyi sonlandırdı. Herkesin gözü önünde olan bu ayrılık sonrası, kariyerine odaklanan Bilgiç, Diriliş Ertuğrul’dan sonra, Bir Umut Yeter adlı diziye transfer oldu ve burada 6 bölüm Derya Akar karakterine hayat verdi.

Esra BilgiçBu deneyimin ardından bir süre ekranlardan uzak kalan oyuncu, 2020 ve 2021 yılları arasında popüler dizi Ramo’da başrol karakteri Sibel Kaya’yı başarılı bir biçimde canlandırdı. 2021 ve 2022 yılları arasında FOX kanalında yayınlanan Kanunsuz Topraklar adlı dizide ise 16 bölüm boyunca Gülfem Paşazade karakterine hayat verdi.

Bilgiç, Instagram’da 7.5 milyon takipçiye ulaştı ve bu platformda sık sık içerik paylaşıyor. Esra Bilgiç’in hayatına dair en çok merak edilenlerden biri memleketi. İşte merakla araştırılan Esra Bilgiç’in memleketi… Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir.

Esra Bilgiç’in memleketini duyanlar şaşkınlık geçiriyor! Ünlü oyuncu bakın nereliymiş…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!