Gardaşov diziden ayrılıyor mu? Gardaşov neden yok?

gardasov diziden ayriliyor mu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gardaşov diziden ayrılıyor mu? Popüler dizi “Ben Bu Cihana Sığmazam”, izleyicileri büyülemeye devam ediyor. Dikkatle takip edilen dizi, ayrılık haberleriyle gündemi sallıyor. Ancak, izleyiciler merakla Gardaşov’un diziden ayrılıp ayrılmayacağını bekliyor. Peki, Gardaşov diziden ayrılıyor mu?

Ozan Akbaba, önceden İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırarak geniş kitlelere ulaşmıştı. Şimdi ise “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde Oktay Karynarca ile bir kez daha abi-kardeş ilişkisini canlandırarak izleyicileri ekrana kilitlemişti. Ancak, izleyiciler şimdi merakla Gardaşov’un diziden ayrılıp ayrılmayacağını bekliyor. Peki, Gardaşov diziden ayrılıyor mu?

ozan akbaba kimdir

(Gardaşov) Ozan Akbaba kimdir?

1982 yılında Kars’ta doğan Ozan Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine 2005 yılında başlayan Akbaba, sinema, dizi ve tiyatro alanlarında rol aldı ve aynı zamanda film müzikleri de üretti. 2014 yılında Sıla’nın “Yeni Ay” albümünde yer alan “Vaziyetler” adlı şarkının video klibinde de yer aldı.

Akbaba, 2015-2021 yılları arasında atv’de yayınlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini başarıyla canlandırdı.

Gardaşov diziden ayrılıyor mu?

Gardaşov diziden ayrılıyor mu?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Önümüzdeki günlerde “Çırak” adlı bir dizi projesine başlayacak olan Ozan Akbaba, bu yeni projenin çekimlerine katılacak. Kendi girişimi olan “Çırak” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Ozan Uzunoğlu oturacak. Dizide, Ozan Akbaba’nın yanı sıra Damla Sönmez’in de rol alacağı biliniyor. Senaryosunu Ozan Akbaba’nın kaleme aldığı “Çırak” dizisinin, Tabii platformunda 10 bölüm olarak yayınlanması planlanıyor.

Gardaşov diziden ayrılıyor mu? Gardaşov neden yok?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!