NOW TV kimin? NOW TV sahibi kim?

now tv
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen televizyon kanallarından biri olan FOX, yeni adı NOW ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bu değişiklik sonrasında NOW TV’nin sahibi ve kimin olduğu gibi konular gündemi meşgul ediyor. FOX’un dizi, film, program ve haberleriyle geniş bir izleyici kitlesine hitap ettiği bilinirken, şimdi yeni adı NOW ile izleyicilerle buluşuyor. Peki, NOW TV kimin, NOW TV sahibi kim?

Fox TV kapandı mı?

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, isim değişikliyle ilgili şunları aktardı:

Yenilenen ismi NOW ile yayın hayatına devam edecek olan FOX, Türkiye’nin en çok izlenen, en çok sevilen kanallarından biri. 2007 yılından beri izleyicimizle güven ve samimiyete dayalı ilişkimizi hep koruduk. Sadece ismimizin değiştiği ve FOX’un yeniden markalaşması olarak adlandırabileceğimiz bu süreçte yayın politikamızı koruyarak, bağlı olduğumuz değerlere sadık kalarak, izleyicilerimizi sevdikleri içeriklerle buluşturmaya aynı şekilde devam edeceğiz.”

Bugün itibariyle FOX, NOW adı ile yayın hayatına devam ediyor.

Now TV kimin?

The Walt Disney Company’nin Türkiye’deki ulusal televizyon kanalı olan NOW, 12 Şubat 2024’te FOX’un isim değiştirmesiyle aynı frekans üzerinden yayın hayatına başlamıştır.

Disney’in FOX için aldığı isim hakkının dolması nedeniyle FOX Televizyonu, isim hakkının süresinin dolması üzerine yayın yaptığı ülkelerde Star Channel ve FX olarak isim değişikliğine gitmiştir. Ancak Türkiye’de zaten Star TV bulunduğu için 24 Ocak 2024 tarihinde, 12 Şubat 2024 itibariyle NOW adını alacağı duyurulmuştur.

NOW TV kimin? NOW TV sahibi kim?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!