Şevval Sam, reklamcı sevgilisiyle ilk kez yan yana görüntülendi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, yeni sevgilisi reklamcı Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi. Bu özel an, usta yönetmen Ferzan Özpetek'in kapalı gösterimine katıldıkları sırada kameralara yansıdı. Sam'ın yeni aşkı ve yeni projeleri merakla bekleniyor. #şevvalsam #YeniAşk #CemTopçuoğlu

sevval sam reklamci
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllarca Yasak Elma dizisindeki performansı ve şarkıcılığı ile adı sakız gibi çiğnenen ünlü yıldız Şevval Sam, müzik dünyasından Sarp Maden ile olan 14 yıllık birlikteliğini noktalamış, geçtiğimiz yaz yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu aşkın adı ise reklamcı Cem Topçuoğlu oldu. İlişkilerini bir hayli özel tutmaya çalışan çift ilk kez geçtiğimiz cumartesi akşamı birlikte kameralara yansıdı.

İtalyan Usta Yönetmen Ferzan Özpetek’in ‘İstanbul Üçlemesi: Meze-Müzik-Muhabbet’ filminin kapalı gösterimine sahip olan etkinliğe birlikte katıldıkları görüld. Şevval Sam’ın Yasak Elma’daki dizi serüveni sona erdikten sonra rol aldığı ‘Yan Oda’ adlı yapımda Caner Cindoruk ile beraber ana karakter olmuştu. Ancak, kadrosunda bir dizi tanınmış isim barındırmasına rağmen dizi, reytingler konusunda umduğunu bulamayarak final yapmak zorunda kaldı.

Şimdi gözler Şevval Sam’ın yeni projesine çevrilmiş durumda. Her zaman olduğu gibi üstün yetenekli atristi bu yeni aşk serüveni üzerinde olumlu bir etki yapacak mı, merak konusu olmuş durumda.

Şevval Sam, reklamcı sevgilisiyle ilk kez yan yana görüntülendi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!