Zeynep Bastık’ın kışlık sütyeni ve mini eteği gündem oldu

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın kış aylarında tercih ettiği yün takımıyla tarzını konuşturduğu paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Bu trendy kombiniyle Bastık, tarzıyla takipçilerinden tam not aldı. #ZeynepBastık #Moda #KışStili

zeynep bastik in kis
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pop müziğinin sevilen isimlerinden Zeynep Bastık, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Son pozlarıyla da dikkat çeken ünlü şarkıcı, kış aylarının vazgeçilmezi olan yün takımıyla tarzını konuşturdu.

zeynep bastik in kis 1

Bastık, yaptığı paylaşımda, yünden yapılmış sütyen ve süper mini eteğiyle poz verdi. Beyaz eldivenlerle tamamladığı kombiniyle dikkat çeken şarkıcı, “Sahne arkası günlükleri” notunu düşmeyi de ihmal etmedi. Sosyal medya kullanıcıları da bu paylaşımı beğeni ve yorumlarıyla destekleyerek, Bastık’ın tarzını takdir ettiler.

Ünlü şarkıcının yün takımıyla yaptığı bu paylaşım, kısa sürede gündem oldu ve birçok haber sitesinde yer aldı. Bastık’ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı bu tarzıyla ilgili de övgü dolu yorumlar yapıldı.

Zeynep Bastık’ın kışlık sütyeni ve mini eteği gündem oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!