Aslıhan Kapanşahin, Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu!

23 yaşındaki başarılı oyuncu Aslıhan Kapanşahin, FOX TV'nin en popüler dizilerinden biri olan Kirli Sepeti'nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Genç oyuncu, Cansu Tosun'un canlandırdığı Medine'nin kardeşi Esma'yı canlandıracak. Diziye yeni katılan Aslıhan Kapanşahin'in performansı merakla bekleniyor. #AslıhanKapanşahin #KirliSepeti #YeniDizi

aslihan kapansahin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk televizyonunda yer aldığı başarılı projelerle dikkat çeken genç oyuncu Aslıhan Kapanşahin, bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak Farklı Boyut, Paramparça, Not Defteri, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ve Hayatımın Şansı gibi popüler dizilerdeki rolüyle büyük beğeni toplayan 23 yaşındaki oyuncu, FOX TV’de yayınlanan Kirli Sepeti dizisinin heyecan verici kadrosuna dahil oldu.

aslihan kapansahin 3

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, geçtiğimiz hafta Furkan Palalı, Erkan Sever ve Sevcan Yaşar’ın projeye katılımlarıyla büyük ilgi gören diziye bir isim daha ekleniyor. Aslıhan Kapanşahin, Medyapım imzalı Kirli Sepeti dizisinde Cansu Tosun’un hayat verdiği Medine’nin kardeşi Esma karakterine hayat verecek.

aslihan kapansahin 4

Kirli Sepeti dizisi, geçtiğimiz aylarda adı değiştirilen NOW TV’nin en çok izlenen yapımlarından biri olma özelliğine sahip. Kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner ve Bestemsu Özdemir gibi başarılı isimler bulunuyor. Ancak dizinin gelecek bölümlerinde bazı vedalar yaşanacak. Başrol oyuncuları Serkay Tütüncü, Aleyna Özgeçen ve Devrim Yakut, Kirli Sepeti kadrosundan ayrılacaklar.

aslihan kapansahin 5

Aslıhan Kapanşahin’in Kirli Sepeti dizisindeki performansı merakla beklenirken, dizinin etkileyici hikayesi ve güçlü kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Aslıhan Kapanşahin, Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!