Berdan Mardini sevgilisine seslendi: “Bana da İngilizce öğret”

berdan mardini bana da ingilizce ogret
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü türkücü Berdan Mardini İngilizce öğretmenliğine başlayan sevgilisi Dilara Talay’a övgüler yağdırdı. Ünlü türkücü kendisinden 15 yaş küçük sevgilisine ” Bir gün bana da İngilizce öğretisin” diyerek Talay’dan destek istedi.

berdan mardini bana da ingilizce ogret paylasim

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü türkücü Berdan Mardini öğretmenliğe başlayan sevgilisine övgüler yağdırdı. İngilizce öğretmeni olarak ilk gününde sevgilisine övgüler yağdıran ünlü türkücü, çocukları bakıcılara baktıran annelere de göndermede bulundu.

Mardini “Çok güzelsin. Ayrıca öğretmenlik sana çok yakışıyor. Çünkü çok saygın bir meslek. Başkalarının çocuklarını eğitip, onlara sabır gösteriyorsunuz. Hele ki şu anki annelerin çocuklarını bakıcıların elinde büyüttüğü dönem. Allah senin içindeki vicdani , merhameti eksik etmesin öğretmenim. Kolay gelsin belki bir gün bana da İngilizce öğretirsin” dedi.

berdan mardini bana da ingilizce ogret sevgilisi

Yaş farkı gündem olmuştu

Berdan Mardini’ye sevgilisi ile yaş farkı nedeniyle ; “Kızın yaşında”, “Sizden çok küçük, inşallah mutlu olursunuz”, “Kızın mı abi, Allah bağışlasın”, “Ben de kızın sandım”, “Bu kadar yaş farkına ne gerek var?”, “Kardeşin gibi”, “Bu ünlüler yanına güzel bir genç kız aldıkları zaman kızların onlara aşık olarak mı geldiklerini sanıyorlar?”, “Kız çok küçük ve güzel ama olmamış” ve “Bu kız daha çocuk değil mi?” şeklinde yorumlar gelmişti.

Berdan Mardini sevgilisine seslendi: “Bana da İngilizce öğret”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!