Kara Ağaç Destanı 5. bölümde neler olacak? Merdo teslim olur, Gülnaz serbest kalır

Kara Ağaç Destanı 5. bölümünde Merdo'nun teslim olması, Gülnaz'ın serbest kalışı ve Latif Bey'in hesap sormaya başlamasıyla gerilim yükseliyor. Sultan'ın sırrını bulma çabaları ve Ömer ile Sultan'ın işbirliği, Kara Ağaç'ta yeni dönemleri işaret ediyor. #KaraAğaçDestanı #Gerilim #DiziDünyası

kara agac destani 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara Ağaç Destanı 5. bölümde neler olacak? TRT 1’de izleyicilerden büyük beğeni toplayan Kara Ağaç Destanı dizisi, 5. bölümüyle 22 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.

Kara Ağaç Destanı 5. bölümde neler olacak?

Merdo’nun teslim olmasıyla, Gülnaz özgürlüğüne kavuşur. Latif Bey, yaşananların hesabını tek tek sormaya başlar ve Kara Ağaç’ta iki büyük aile arasındaki gerilim artar.

Celal Ağa, Latif Bey’in hamlelerine karşılık verir. Ancak Latif Bey’in kendi ailesine karşı ne kadar ileri gidebileceğini tahmin etmemiştir.

Kara Ağaç Destanı 5. bölüm

Sultan’ın sırrını çözmeye yaklaştığı sırada, Naile onu durdurur. Ömer ve Sultan, Kara Ağaç’ın kaderini birlikte değiştireceklerine olan inançlarını her geçen gün daha da pekiştirirler.

Artık rüyalarının gerçek anlamını sorabilecekleri biri daha vardır. Raziye, Kara Ağaç’a geri dönmüştür.

Kara Ağaç Destanı 5. bölüm fragman

Dizinin 5. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kara Ağaç Destanı 5. bölüm fragman izle.

YouTube video

Kara Ağaç Destanı 5. bölümde neler olacak? Merdo teslim olur, Gülnaz serbest kalır
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!