Kardeşlerim dizisinde beklenmedik ayrılık! Asiye ölüm döşeğinde…

Kardeşlerim'deki beklenmedik ayrılık haberinin ardından diziye olan ilginin artması bekleniyor. Asiye karakterinin dramatik hikayesi, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak. Kardeşlerim dizisinin hayranları ise cumartesi akşamlarını sabırsızlıkla bekleyerek, Asiye'nin akıbetini öğrenmek için ekrana kilitlenecek. #Kardeşlerim #Asiye #Dizi #Haber

kardeslerim de bekle
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim, izleyicileri hüzünlü bir hikayeyle kendine çekiyor. Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete ve Simge Selçuk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, cumartesi akşamlarına damga vuruyor. Anne ve babalarını kaybetmiş olan kardeşlerin hayata tutunma mücadelesini konu alan Kardeşlerim, tanıtımıyla da dikkat çekti.

kardeslerim de bekle 1

Son yayınlanan tanıtım fragmanında Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun’un sağlık durumunun kötüye gittiği görülüyor. Asiye’nin hastanede yoğun bakımda olduğu ve kalbinin durduğu sahneyle tüm izleyicileri şaşırtıyor. Asiye ne olur dayan!” sözleri ise duygusal bir atmosfer yaratıyor. Kardeşlerim dizisinde Asiye’nin akıbeti, cumartesi akşamı yayınlanacak bölümle netlik kazanacak.

kardeslerim de bekle 2

Kardeşlerim dizisi, her hafta heyecan dolu gelişmeleriyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Asiye’nin ölümüyle diziye nasıl bir yön verileceği ise merak konusu. Asiye’nin ayrılık haberinin ardından, kardeşlerin yaşayacağı duygusal sürecin izleyicileri etkileyeceği kesin. Kardeşlerim’de beklenmedik ayrılığın getireceği dramatik değişim, dizinin ratinglerini daha da yükselteceğe benziyor.

Kardeşlerim dizisinde beklenmedik ayrılık! Asiye ölüm döşeğinde…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!