‘Küçük Don Kişot’un Maceraları’ 26 Nisan’da sinemalarda!

Eğlence ve macera dolu, aile için mükemmel bir film olan 'Küçük Don Kişot'un Serüvenleri' 26 Nisan'da vizyona giriyor. Haydi çocukları alın ve bu biricik serüvene katılın! #KüçükDonKişot #EğlenceDoluSerüven #SinemaKeşfi

kucuk donkisot un m
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BKM’nin son projesi, çocukları hayal gücüyle dolu macera dolu bir serüvene doğru sürüklüyor. Don Kişot‘un unutulmaz karakterini seven herkes, şimdi de onun torunu Alfonso Kişot’un neşeli ve heyecan verici hikayesine tanıklık edebilecek. Alfonso Kişot’un hikayesi, sekiz yaşından yetmiş yaşına kadar herkesi kendine hayran bırakacak. Bu aileler için mükemmel film, sinema salonlarına 26 Nisan’da geliyor.

Küçük Don kişot

Küçük Don Kişot’un Serüvenleri’ ünlü oyuncularının ses performanslarıyla hayat bulan bir film. Güldür Güldür Show’un büyük isimleri Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek ve Özgün Aydın, bu film için bir araya geldi. Çekimler sırasında bol kahkaha atan oyuncular, Don Kişot’un eşsiz dünyasını genç izleyicilere aktardı.

Büyük büyük büyük dedesi Don Kişot gibi hayal dünyası geniş, 11 yaşında bir çocuk olan Alfonso Kişot, La Mancha kasabasını, sadece kendinin gördüğü tehlikelerden korumaya çalışır.

kucuk donkisot un m 1

Kötü iş adamı Carrasco bir gün kasabaya gelir ve La Mancha’yı ele geçirmeye çalışır. Artık sadece görünmeyen tehlikelerden değil, aynı zamanda Carrasco’nun da tehditlerinden korumak için harekete geçer. Küçük Don Kişot, en iyi arkadaşları Pancho Panza ve Victoria ile birlikte heyecanlı ve sürpriz dolu bir maceraya atılır.

kucuk donkisot un m 2

Küçük Don Kişot’un Serüvenleri’ 26 Nisan’da vizyona giriyor. Haydi zamanı geldi, biletinizi alın ve bu eğlenceli maceranın parçası olun.

‘Küçük Don Kişot’un Maceraları’ 26 Nisan’da sinemalarda!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!