Soner Arıca: Best Of yapmanın zamanı geldi!

soner arica best
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Soner Arıca, son şarkısı “Bi’yolu Olmalı” ile müzik listelerinde yükselmeye devam ediyor. Arıca, Gürdal Çakır ile Yıldız Takımı programında hayranlarına müjde verdi. İlk kez bir “Best of” albüm yapacak olan sanatçı, albümün iki ayrı proje halinde ilerleyebileceğini söyledi.

Arıca, bir projede şarkıların orijinal hallerine sadık kalınarak bugünün ses teknolojisiyle yapılabileceğini, diğer projede ise değişik altyapılarla sürpriz isimlerin araya gireceğini belirtti. Albümün detaylarına henüz netlik kazanmasa da hayranlar merakla beklemeye başladı.

Soner Arıca, bir röportajında hayatın içindeki negatif durumlarında, insanların en çok motivasyon için sanata ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Tek başına bir adam olduğunu belirten sanatçı, gelecek nesiller için daha kaygısız bir dünya temennisinde bulundu.

soner arica

Son dönemde Cumhuriyetimizin 100. yılı için hazırladığı marşıyla büyük beğeni toplayan Arıca, Türkiye’nin dört bir yanındaki okulları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Öğrencilere Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi aşılamak için çabalayan sanatçı, Gürdal Çakır’ın Fenerbahçe için şarkı/marş yapma fikrine karşılık verdi. Arıca, bu fikri gerçekleştirebilirse sadece Fenerbahçe için değil, aynı zamanda abisi Erdoğan Arıca için de yapmış olacağını söyledi.

Arıca ayrıca, 100. yıl marşıyla birlikte birçok dostundan iltifatlar aldığını ve bundan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ancak bazı kişilerden hiçbir tepki alamadığını fark eden sanatçı, bu durumun hayatında olmaması gereken kişileri fark etmesine neden olduğunu ifade etti. Arıca, gereksiz mesai yapmamanın önemini anladığını ve bu konunun hiçbir şeyi gölgelememesi gerektiğini belirtti.

Sonuç olarak, Soner Arıca’nın “Best of” albüm yapma kararı hayranları için heyecan verici bir gelişme. Müzisyenin gelecek projeleri ve albüm detayları merakla beklenirken, Arıca’nın müziğe olan tutkusu ve topluma vermek istediği mesajlar takdirle karşılanıyor.

Soner Arıca: Best Of yapmanın zamanı geldi!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!