30 yıl aradan sonra barışan İzel-Çelik-Ercan ikinci kez dağıldı

30 yıl önce ayrılan ve 2 yıl önce yeniden birleşen ünlü pop grubu İzel-Çelik-Ercan, ikinci defa dağılma kararı aldı. Dağılmanın sebebi olarak İzel'in mutsuzluğu gösterildi. #İzelÇelikErcan #MüzikDünyası #GrupDağılması

30 yil aradan sonra
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

90’lı yıllarda pop müziğiyle geniş bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen İzel, Çelik, Ercan grubu, dinleyicilerini hem sahne şovlarıyla hem de kendine has şarkılarıyla etkiledi. Fakat bu popülerliğin süresi uzun olmadı ve grup, 30 yıl önce yollarını ayırdı.



1992 yılında dağılma haberleri, hayran kitlesini derinden etkiledi ve sevenleri tarafından bir araya gelmeleri için bolca çağrı yapıldı. Neticede, üç isim 2 yıl önce yeninden grup olarak birleşme kararı aldı. Müzikal performanslarına, konserlerine ve televizyon programlarına birlikte katılmaya devam ettiler. Ancak hayranlarının bu mutluluğu çok uzun sürmedi. İzel, Çelik, Ercan, henüz çok geçmeden ikinci kez dağılma kararı aldılar.

Bu süreci, grubun bir bölümü olan İzel canlı yayında duyurdu. Yıllar önce Çelik’in grup dağılma nedeninin ‘mutsuzluk’ olduğunu belirten İzel, bu sefer ayrılığı kendisinin talep ettiğini söyledi. Özellikle Ercan’ın sahnede sergilediği liderlik davranışlarından rahatsız olduğunu ifade etti.


30 yıl aradan sonra barışan İzel-Çelik-Ercan ikinci kez dağıldı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!