İnci Taneleri 12. bölüm fragman: Dilber’in acı günü! Azem ve Piraye birlikte…

İnci Taneleri 12. bölüm fragman yayınlandı. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri'nin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Azem, Dilber’i terk edip Piraye’ye koşuyor. Dilber aşk acısı yaşarken, yeni planlarını devreye sokuyor. #İnciTaneleri #Aşk #Dizi

inci taneleri 12 bo
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnci Taneleri 12. bölüm fragman yayınlandı. Türk sinemasının görkemli isimlerden biri olan Yılmaz Erdoğan’ın ışığı altında yaratılan, İnci Taneleri adlı dizi her Perşembe gecesi Kanal D’de ekranlarınıza konuk oluyor.

Çarpıcı senaryosu ve rollerin hakkını fazlasıyla veren, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergenç, Kubilay Aka, Yasemin Baştan gibi yetenekli oyunculardan oluşan kadrosuyla beğeni kazanıyor.

Sonunda beklenen oldu ve dizinin yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Peki bize yeni bölümde neler vaat ediyor?

İnci Taneleri 12. bölüm fragman

Azem, Dilber ile olan ilişkisini sonlandırdı ve gözlerini bu kez Piraye’den yana çevirdi. Beraberce bir romantik yemek eşliğinde yeni bir başlangıca imza attılar.

Diğer yandan Dilber’in üzerine adeta kara bulutlar çöktü. İkisinin mutluluğunu gölgelemek adına ayrı bir yol takip etmeye başladı. Çıkacak olan İnci Taneleri 12. bölüm fragmanı beraberinde birçok soruya yanıt getirecek.

İnci Taneleri 12. bölüm fragman

Dizinin 12. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

İnci Taneleri 12. bölüm fragman izle.

İnci Taneleri 12. bölüm fragman: Dilber’in acı günü! Azem ve Piraye birlikte…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!