Yeni Dizi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” Heyecanla Bekleniyor!

Yeni dizi "Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" 28 Şubat'ta başlıyor! Kötülük kimden doğar sorusuyla sosyal medyada tartışmalara yol açan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle dikkat çekiyor. #TaşKağıtMakas #KanalD #EkinKoç

yeni tartisma kotul
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”, 28 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin tanıtımı, Gökdelende kat görevlisi olarak çalışan ve alzheimer hastası olan Rıza’nın genç bir kızı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmasıyla başlıyor ve izleyicileri “Hatırlamak mı zor, unutmak mı?” sorusuyla düşündürüyor.

“SÜPER ZEKA”NIN UNUTKAN BABASI!

Unutulmaz bir hikayenin izleyicilerle buluşacağı dizi fragmanında, hafızasını yitiren babasıyla mücadele veren bir genç olan Rıza’nın (Bülent Seyran) sözleri dikkat çekti. Rıza’nın “Öldürdüğüm kız daha yirmili yaşların başlarındaymış biliyor musun?” ve “Benim bir oğlum mu var?” sözleri, dizinin merakını artırdı.

Taş, Kağıt, Makas

KÖTÜLÜK KİMDEN DOĞAR?

Yeni tanıtım filminde karakterlerin duygusal yanlarına odaklanılarak, Umut’un (Ekin Koç) babası için verdiği adalet mücadelesine dair ipuçları verildi. Fecir’in (Burak Yörük) “Kötülük anadan doğar mı hiç, kötülük babadan doğar!” sözleri ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya platformlarında kötülüğün kaynağının kim olduğu konusunda tartışmalar başladı.

İstanbul’un gecekondu mahalleleri ile gökdelenler arasında sıkışıp kalan hayatların ele alındığı dizide, “sınıf ayrımcılığı” da tartışma konusu oldu. Fecir’in “Bu hayatta iki şeyi sevmiyorum; fakir ama gururlu gibi bakanları bir de yaşlıları” sözleri ise tepki topladı.

TAŞ, KAĞIT MAKAS FRAGMAN

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” 28 Şubat Çarşamba akşamı seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizide, Gökdelende kat görevlisi olan Rıza’nın genç bir kızı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmasıyla başlayan olaylar, “Hatırlamak mı zor, unutmak mı?” sorusunu akıllara getiriyor.

Süper zeka bir gencin, unutkan bir babayla verdiği hayat mücadelesi, dizinin merakla beklenen konularından biri olacak. Karakterlerin duygusal yönlerine odaklanan yeni tanıtım fragmanıyla birlikte, sosyal medyada da “kötülük kimden doğar?” tartışmaları başladı.

YouTube video

TAŞ, KAĞIT MAKAS OYUNCULARI KİMLER?

Bir oyun isminin dizi ismine dönüştüğü proje, usta oyunculardan oluşan kadrosu dikkat çekiyor.

  • Ekin Koç,
  • Serra Arıtürk,
  • Ozan Güven,
  • Hande Ataizi,
  • Burak Yörük,
  • Hüseyin Avni Danyal,
  • Aytaç Uşun,
  • Bülent Seyran,
  • Selim Galip,
  • Anıl Taşezen,

gibi usta isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi; ilk bölümüyle 28 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D’de seyirci ile buluşacak.

Yeni Dizi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” Heyecanla Bekleniyor!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!