Korkma Ben Yanındayım: İnci’nin hikayesi başlıyor

korkma ben yanindayi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merve Çolak’ın yönettiği Korkma Ben Yanındayım dizisi, 9 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Now TV’de 1. bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

KORKMA YANINDAYIM 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK

Ailesinin göz bebeği İnci, zorlu bir sürecin içinde yer aldığı özel bir lisede burslu olarak eğitim görüyor. Annesi Seher, okulda hademe olarak çalışarak, babası Selo ise gece gündüz çöp toplama işinde çalışarak İnci’nin okul masraflarını karşılamaya çalışıyor.

İnci, şimdiye kadar ailesine gurur veren bir genç olmuş ancak sınav stresiyle boğuşmaktadır. Ancak, bir anda hayatı beklenmedik bir şekilde alt üst olur ve çaresizlikle karşı karşıya kalır. Tehlikeli bir yola başvurmasıyla, işler daha da karmaşık hale gelir ve genç kız kendisini derin bir çıkmazda bulur.

Korkma Ben Yanındayım

KORKMA YANINDAYIM KONUSU NE?

İnci, Ulusözler Koleji’nde burslu bir öğrencidir ve okulun sahibi olan Mert ile ilişkiye girerek hamile kalır. Bu olay, İnci’nin annesiyle birlikte mücadele eden ailesiyle, Mert’in ailesi arasında büyük bir çatışmaya neden olur. İnci’nin annesi, kızının doktor olma hayalini gerçekleştirmek için mücadele ederken, Mert’in babası okulun sahibidir ve ailesi için her şeyi yapmaya hazırdır, ancak evliliği Aylin ile tamamen proje üzerine kurulmuştur.

korkma ben yanindayim oyunculari

KORKMA YANINDAYIM OYUNCULARI KİMLER?

Korkma Ben Yanındayım oyuncuları arasında;

yer alıyor.

korkma ben yanindayim konusu ne

KORKMA YANINDAYIM NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Merve Çolak’ın yönettiği, Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu gibi başarılı oyuncuların başrol oynadığı Korkma Ben Yanındayım dizisi, 9 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de Now TV’de 1. bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

KORKMA YANINDAYIM FRAGMANI

Dizinin fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

KORKMA YANINDAYIM FRAGMANI İZLE.

Korkma Ben Yanındayım: İnci’nin hikayesi başlıyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!